You are here: Anasayfa Haberler DUYURULAR 2017-2018 EĞİTİM -ÖĞRETİM YILI DEVLET DESTEĞİ BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR
2017-2018 EĞİTİM -ÖĞRETİM YILI DEVLET DESTEĞİ BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

1-      ÖĞRENCİNİN NÜFUS CÜZDANI

2-      VELİLER, EĞİTİM-ÖĞRETİM DESTEĞİ ALACAK ÖĞRENCİNİN BİRLİKTE YAŞADIĞI AİLE BİREYLERİNE AİT 2017 YILI MAYIS, HAZİRAN, TEMMUZ AYLARINDAN HERHANGİ BİRİNİN TOPLAM GELİR DURUMUNU GÖSTEREN VERGİ DAİRESİ, MUHASEBE BİRİMLERİ VEYA İLGİLİ KİŞİ, KURUM VE KURULUŞLARDAN ALINACAK BELGE ( MAAŞ BORDROSU KURUM TARAFINDAN ONAYLI ). BELİRTİLEN AYLARA AİT BORDROSU ALINAMAYAN KİŞİLER İÇİN 2017’ YE AİT SON ALINAN BORDROYA GÖRE İŞLEM YAPILIR.

3-      VELİLER, ÜNİVERSİTEDE ÖĞRENİM GÖREN DİĞER KARDEŞLERİN ÖĞRENİM DURUMUNU VEYA ÜNİVERSİTEDE OKUMAYA HAK KAZANDIĞINI GÖSTEREN BELGELERİ, AYRICA VELİLER; E-OKUL SİSTEMİ DIŞINDA KARDEŞ ÖĞRENCİLERİN ÖĞRENİM BELGELERİNİ BAŞVURU ESNASINDA OKUL MÜDÜRLÜKLERİNE TESLİM EDECEKLERDİR.

4-      VELİLER, ULUSLAR ARASI FEDERASYONLARCA YAPILMIŞ OLAN VE ÖĞRENCİNİN KATILMIŞ OLDUĞU OLİMPİYATLAR VE RESMİ MAKAMLARCA ULUSAL VE İL DÜZEYİNDE YAPILAN YARIŞMALARDA ALINAN 2015-2016 VE 2016-2017 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILLARINDA ALINAN DERECELERE ( BİRİNCİ, İKİNCİ, ÜÇÜNCÜ ) AİT BELGELERİ ASILLARININ BİR ÖRNEĞİNİ İBRAZ ETMEK SURETİYLE OKUL MÜDÜRLÜKLERİNE TESLİM EDECEKTİR.

ATATÜRK KÖŞESİ

SERTİFİKALARIMIZ