KAMPÜSTE HAYAT

SAĞLIK

DR. ALİ İHSAN BEBEK Kulak Burun ve Boğaz..
Okulumuza Beyaz Bayrak

Milli eğitim bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı arasında imzalanan ortak protokol kapsamında yeşilyurt ilçemizde beyaz bayrak almaya hak kazanan 23 okuldan hem ilkokulumuz hem de..
ÖĞRENCİ ULAŞIMI

Öğrencilerimizin ulaşımı, evlerden alınmaları ve ders bitiminde evlerine bırakılmaları, tecrübeli şoförler ve alanında uzman hostesler tarafından en güvenli..
ZAMAN ÇİZELGESİ

ÖZEL İBRAHİM YÜCEL OKULLARI..
ÖĞRENCİ - VELİ EL KİTABI

a. DİSİPLİN ANLAYIŞI           Tüm öğrencilerimizin güvenli, sıcak ve özenli bir ortamda..
Özel İbrahim Yücel Okulları Yemek Listesi

ÖZEL İBRAHİM YÜCEL İLKOKULU ve ORTAOKULU 2018 ARALIK AYI YEMEK LİSTESİ
Ana Sınıfı Yemek Listesi

ÖZEL İBRAHİM YÜCEL İLKOKULU ve ORTAOKULU 2018 ARALIK AYI YEMEK LİSTESİ
Okulda Beslenme

Okul döneminde, büyüme-gelişme ve beslenme açısından farklılık gösterir. İlkokul döneminde yavaş, ancak..