IYO'S LANGUAGE FEST

After a tiring school-year, İbrahim Yücel College 5th grade students celebrated the year-end by presenting entertaining performances. Our students had funny moments on the stage and they made the quests have fun. Many thanks for our students and teachers for the performances that made it real to create the feelings of self-confidence and self-conscious on students. And last many thanks for our dearworth parents who always support us.
----------------------...----------------------------------------------------------
     Özel İbrahim Yücel Okulları 5.sınıf öğrencileri bir yıllık yorgunluklarını hazırladıkları birbirinden eğlenceli etkinlikleri sunarak attılar. Öğrencilerimiz sahnede keyifli dakikalar yaşadılar ve yaşattılar.Çocukların özgüven duygularını arttıran ve becerilerini sunmalarını sağlayan bu etkinliklikte emeği geçen öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve bizi hiç bir zaman yalnız bırakmayan kıymetli velilerimize teşekkür ederiz