REHBERLİK HİZMETİ

ÇOCUKLARDA ÖZGÜVEN GELİŞİMİ

Çocuktaki öz güven gelişimi doğumla başlayıp erken yaşlarda da kesinlik kazanır. Kesinlik kazanan bu gelişim durmaz, hayat boyu devam eder. Çocuklar,..
ÖFKE KONTROLÜ

Öfke; doyurulmamış isteklere, istenmeyen sonuçlara ve karşılanmayan beklentilere verilen, son derece doğal, evrensel ve insani bir duygusal tepkidir...
Sınav Stresi Beynimizi Nasıl Etkiliyor

Sınav Stresi Beynimizi Nasıl Etkiliyor? Sınav stresi konusunda sıklıkla hormonlardan ve stres hormonuyla bağlantılı..
DİKKAT VE ODAKLAMA

Beyindeki dikkat bölgesinin Theta beyin dalgalarının Beta beyin dalgalarına oranı ölçümü ile ADHD yani
BENLİK ALGISI

Benlik algısının gelişimine, benlik saygısına ve benlik saygısını geliştirmek için neler yapılabileceğine değineceğiz. Benlik Algısı Çocuklar,..